Vores referencer

Britta har spillet en afgørende rolle gennem hele processen med vores succesfulde investeringsprojekter i København til en samlet værdi af mere end 1,2 mia. kr. 

Britta var dybt involveret i alle faser fra første identifikation af off-market asset, ved køb og komplet due diligence samt ved rejsning af finansiering, omfattende løbende asset management og håndtering af to succesfulde og komplekse exits. Ingen udfordring var for stor for hende, alt blev udført med den ærlighed, ydmyghed, endeløse energi og ekstremt professionelle dedikation, der kendetegner Britta. Det er meget sjældent at finde en person med en lige så bred vifte af talenter som Britta, og det har gjort samarbejdet med hende til en sand fornøjelse. 

“Selv om jeg har kendt Britta Fladeland i årevis, bliver jeg stadig imponeret over hendes utrættelige indsats for at gøre det, der er bedst for kunden”

Jeg har netop afsluttet en stor transaktion med CoreAdvice, Britta Fladeland. Vi havde givet os selv den svære opgave at opkøbe flere af vores flagskibsejendomme fra to store pensionsfunde.

Partnerskabet forløb gennem følgende faser: 

  • Ideskabelse – hurtig skitsering af transaktionen
  • Etablering af ekspertgruppe fra de mest kompetente konsulentfirmaer
  • Forhandling af købspris
  • Alle aspekter af skatte- og regnskabsmæssig compliance
  • Forhandling af hele finansieringspakken, herunder styring af tilbudsprocessen
  • Post-evaluering af købspris / revurdering af købspris
  • Forestå alle aspekter af processen fra A til Z

 Selv om jeg har kendt Britta Fladeland i årevis, bliver jeg stadig imponeret over hendes utrættelige indsats for at gøre det, der er bedst for kunden. Med sin baggrund som seniorpartner i de store revisionsfirmaer, bidrager hun med en stærk sans for lov og ordentlighed, hvilket er en kæmpe hjælp, når man vil undgå fejl og skal navigere i det komplicerede miljø, som skatte- og regnskabsmæssig compliance er. 

Med sit team af adskillige tunge eksperter, finder hun måder at hjælpe kunden på uden at overtræde lovens rammer.

Personligt er jeg en meget tilfreds kunde – og især med, at vi i et meget fjendtligt marked har formået at sikre overtagelse af de fire store flagskibsejendomme. Denne transaktion var den største enkeltstående transaktion på hele markedet i 2022.

Jeg har arbejdet sammen med Britta på adskillige komplekse transaktioner, og hver gang er jeg blevet imponeret over hendes engagerede hands on-tilgang til projektstyringen. Britta er meget kompetent inden for alle finansielle aspekter af en transaktion og kan identificere og løse alle de udfordringer, der måtte opstå under en transaktionsproces. Og hvis det viser sig nødvendigt, har hun et stort netværk af eksperter at trække på inden for de områder, hvor hun ikke selv har tilstrækkelig ekspertise. Britta er ekstremt resultatorienteret og sikrer, at handlen går igennem.

I forbindelse med salg af 2 mindre beboelsesejendomme assisterede Britta os hele vejen fra identifikation af potentielle købere, udarbejdelse af salgsmateriale, fremvisning af ejendommene, forhandlinger samt overdragelse. Som lægfolk var det af meget stor betydning for os af blive vejledt professionelt af Britta fra start til slut. Det gav stor tryghed i hele processen.

Hør mere om Core Advice

Yderligere information? Kontakt mig i dag!

Skriv gerne til mig og hør mere