Selskabsadministration

Selskabsadministration kan være en god løsning for virksomheder med særlige udfordringer. Har din virksomhed brug for hjælp til at styre uden om økonomiske problemer, operationelle eller ledelsesmæssige udfordringer, kan vi træde til og lette byrden ved de administrative processer.

Effektiv selskabsadministration kan finde nye løsninger og frigøre aktiver i virksomheden. Hos Core Advice har vi flere års erfaring med finansiel administration i det private erhvervsliv, og hvad enten din virksomhed har brug for hjælp til at sikre stabilitet og vækst efter en krise, eller om du ønsker at optimere processerne og frigøre aktiver til nye investeringer, kan virksomheden have gavn af en ekstern administrator.

Vi kan tilbyde at tage os af følgende:

  • Økonomistyring
  • Procesbeskrivelse
  • Procesoptimering
  • Bestyrelsesarbejde
  • Udarbejdelse af budgetter
  • Projektledelse
  • Bindeled til medinvestorer, revisor og advokat

Da ikke to virksomheder er ens, sørger vi naturligvis for at skræddersy vores tilbud, så det kan implementeres både på ledelsesmæssigt og operationelt niveau i virksomheden.

Få frigjort nyt potentiale

Når vi udfører selskabsadministration for en virksomhed, vil vi sørge for at gennemgå budgetter, regnskaber og forretningsgange, og gennem en analyse og vurdering af virksomhedens økonomi undersøge, hvor sund og bæredygtig virksomheden er.

Vi sørger ikke blot for at lette den administrative byrde for virksomheden, men fokuserer samtidig på at optimere arbejdsprocesser for at øge produktiviteten, sikre konkurrenceevnen og minimere splid af ressourcer. Vores mål er at sikre sammenhængskraften i virksomheden og frigøre skjult potentiale, samtidig med at gøre administrationen mere smidig og bæredygtig.

Hos Core Advice får du langtidsholdbare løsninger, der er tilpasset netop din virksomhed. Vi arbejder med gennemsigtige opgaveløsninger, og tror på det langsigtede samarbejde, hvor din virksomhed får de løsninger, der er brug for.

Core Advice på TV

Tusindvis af danske aktionærer tabte milliarder, da deres banker krakkede – uden at revisorerne slog alarm. DR Dokumentar afdækker, hvordan revisorerne blåstemplede regnskaberne på trods af åbenlyse advarsler.

Core Advice hjalp den 27. januar 2014 kl. 20:40 DR med at gennemgå og vurdere kreditgivningen og revisorernes rolle i Tønder Bank og EBH Bank.