Forretningsidé

Core Advice yder uafhængig finansiel rådgivning til store og mellemstore danske og udenlandske virksomheder.
De seneste års fokus og lovgivning har øget behovet for at adskille finansiel rådgivning fra revisionsvirksomhederne, for på den måde at opnå tilstrækkelig uafhængighed.

Mange virksomheder oplever mangel på ressourcer og kompetencer i forbindelse med optimering af processer, kapitalfremskaffelse, forberedelse til køb eller salg/generationsskifte turn around og regnskabsmæssige problemstillinger mv.

Hos Core Advice sikrer vi den nødvendige uafhængighed, og vi kan som eneleverandør assistere virksomheder med løsninger inden for et bredt område.

Core Advice består af et team af højtuddannede, erfarne konsulenter med baggrund i revisionsbranchen og større danske og internationale virksomheder. Inden vi løser en konkret opgave, sammensætter vi altid et team af relevante konsulenter, som bliver en integreret del af virksomheden og arbejder tæt sammen med ledelsen, medarbejderne og øvrige samarbejdspartnere. Core Advice tilrettelægger arbejdet således, at virksomhedens daglige rutiner påvirkes mindst muligt.

Core Advice på TV

Tusindvis af danske aktionærer tabte milliarder, da deres banker krakkede – uden at revisorerne slog alarm. DR Dokumentar afdækker, hvordan revisorerne blåstemplede regnskaberne på trods af åbenlyse advarsler.

Core Advice hjalp den 27. januar 2014 kl. 20:40 DR med at gennemgå og vurdere kreditgivningen og revisorernes rolle i Tønder Bank og EBH Bank.